DISTRIBUIȚI
FILE PHOTO: Boxing - Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC Heavyweight Title - The Grand Garden Arena at MGM Grand, Las Vegas, United States - February 22, 2020 Former boxer Mike Tyson before the fight REUTERS/Steve Marcus/File Photo

Fostul campion american de box Mike Tyson a acuzat producătorul serialului ce va fi difuzat în curând pe platforma Hulu că i-a „furat” povestea vieţii sale, comparând platforma în cauză cu o „piaţă de sclavi”, informează AFP, potrivit agerpres.

Noua serie dramatică „Mike”, care va apărea din 25 august pe Hulu, retrasează viaţa boxerului din copilăria sa până la marile succese din ring şi la condamnarea sa pentru viol în 1992.


Citeşte şi: FBI percheziţionează PALATUL lui Trump din Florida – Black News

„Ei mi-au furat povestea vieţii mele şi nu m-au plătit”, a spus Mike Tyson pe contul său de Instagram.

„Hulu este echivalentul în streaming al unei pieţe de sclavi”, a adăugat el.

Platforma, disponibilă doar în Statele Unite, este deţinută în majoritate de Disney.

Citeşte şi: Zelenski reaminteşte dezastrul de la Cernobîl – Black News

Unul din cele opt episoade ale serialului se va concentra pe Desiree Washington, adoptând punctul de vedere al fostului manechin, care, la 18 ani, îl acuza pe Mike Tyson de viol în 1991. Fostul campion mondial al greilor a fost condamnat un an mai târziu şi a petrecut trei ani în închisoare.

Steven Rogers, creatorul şi scenaristul lui „Mike”, asigură că nu „a putut discuta” cu Tyson, întrucât un alt proiect dispunea deja de „drepturi” pentru povestea vieţii sale.