DISTRIBUIȚI
Detroit Free Press

Fostul vicepreşedinte american Mike Pence, în vârstă de 61 de ani, văzut ca posibil candidat la alegerile prezidenţiale din 2024, a fost operat cu succes pentru implantarea un stimulator cardiac şi urmează să-şi reia activităţile în zilele următoare, au anunţat joi serviciile sale, notează AFP, potrivit agerpres.

În 2016, după ce a fost nominalizat la vicepreşedinţie de către Partidul Republican pentru a-l însoţi pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, guvernatorul de atunci a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o problemă cardiacă, totuşi fără simptome.


Citeşte şi: Un angajat CNN povestește cum s-a construit PROPAGANDA de ‘răsturnare’ a lui Trump – VIDEO – Black News

„În ultimele două săptămâni”, ex-vicepreşedintele Pence „a prezentat simptome asociate unui ritm cardiac lent şi, după ce şi-a consultat medicii, a fost operat miercuri pentru a i se implanta un stimulator cardiac”, au indicat acestea într-un comunicat.

„Această operaţie de rutină a fost reuşită şi trebuie să se restabilească şi să-şi reia activităţile normale în zilele următoare”, potrivit documentului.

Mike Pence a rămas oarecum departe de atenţia mass-media de când el şi Donald Trump au pierdut alegerile din noiembrie în faţa democraţilor Joe Biden şi Kamala Harris.

Vezi şi: America este ŞOCATĂ! Un puşti de 13 ani a fost OMORÂT de poliţişti – VIDEO – Black News

El intenţionează să publice primul volum al memoriilor sale în 2023, potrivit editurii Simon & Schuster.

Mike Pence va reveni asupra vieţii sale, activităţii şi „experienţei sale de creştin”, precum şi asupra „numeroaselor momente cruciale ale administraţiei Trump”, a promis editorul.