DISTRIBUIȚI
FILE PHOTO: The Google Maps app logo is seen on a smartphone in this picture illustration taken September 15, 2017. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo

Zeci de mii de utilizatori ai serviciilor Google au semnalat luni seară site-ului de referinţă DownDetector.com întreruperi, în special în ceea ce priveşte motorul de căutare, dar şi Maps, aplicaţia de cartografiere, relatează marţi France Presse, potrivit agerpres.

„Rapoartele utilizatorilor arată că există probleme la Google Maps de la 21.36 (conform fusului orar al Coastei de Est a SUA, adică 1.36 GMT marţi)”, a scris pe Twitter website-ul în noaptea de luni spre marţi.


Citeşte şi: FBI percheziţionează PALATUL lui Trump din Florida – Black News

În Statele Unite, peste 40.000 de persoane au semnalat la DownDetector că Google nu funcţiona pentru ele la 21.20, în special în marile oraşe precum New York şi Denver (Colorado).

Această cifră a scăzut semnificativ în următoarele două ore, dar rapoarte au continuat să sosească, în număr mai mic, pentru Google Cloud şi Google Calendar, în special.

Citeşte şi: Zelenski reaminteşte dezastrul de la Cernobîl – Black News

Google nu a răspuns imediat unei solicitări din partea AFP.

Pe Twitter, unii utilizatori ai motorului de căutare dominant au postat capturi de ecran cu mesaje de eroare, menţionând o problemă de server.