DISTRIBUIȚI
The South African

Membrii familiei regale britanice au făcut publice fotografiile pe care le vor trimite drept felicitări de Crăciun, inclusiv o nouă fotografie de nuntă a ducilor de Sussex, scrie BBC, potrivit News.ro.

Prinţul Harry şi Meghan Markle privesc focul de artificii la recepţia de nuntă într-o fotografie alb-negru. Ei apar îmbrăţişaţi la Frogmore House, cu spatele la aparatul de fotografiat. Chris Allerton a realizat imaginea.


 

Citește și : Liderii UE convin continuarea actualei politici privind migraţia

Ducele şi ducesa de Cambridge şi cei trei copii sunt fotografiaţi la reşedinţa din Norfolk.

Într-un cadru de toamnă, Kate îl ţine în braţe pe prinţul Louis – în vârstă de opt luni – în timp ce restul membrilor familiei stă pe un copac de la Anmer Hall.

Prinţesa Charlotte stă între părinţii ei, în timp ce prinţul George – cu cizme – în timp ce ridică un picior în aer, cu mâinile pe umerii tatălui său. Fotografia a fost realizată de Matt Porteous.

Citește și : ‘Vestele galbene’: Franţa are ‘nevoie de calm, de ordine şi să revină la o funcţionare normală’, afirmă Macron

Pentru felicitările lor, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall stau pe o bancă la Clarence House. Ei au fost fotografiaţi, vara aceasta, de Hugo Burnand.

A devenit o tradiţie anuală pentru familia regală să prezintă fotografiile favorite pe care le aleg drept felicitări de trimis de Crăciun.