DISTRIBUIȚI

Melania Trump, fostă top-model și Prima doamnă a SUA, a suscitat furia internauților după ce a apărut marți dimineață la Casa Albă în tocuri cui și ochelari de aviator pentru a pleca alături de soțul ei în Texas și a vizita victimele inundațiilor catastrofale provocate de uraganul Harvey, relatează AFP.

„Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundații. Cu siguranță pantofii ei Loubs nu sunt impermeabili”, scrie Maria del Russo, făcând referire la luxoasa marcă de încălțăminte Louboutin.


„Ajutorul se îndreaptă spre, Texas! Nu vă îngrijorați, Melania poartă tocuri cui speciale pentru furtună”, lansează într-un tweet comicul și producătorul Brad Wollack, în timp ce J.D. Altman îi recomandă Melaniei să poarte tocuri și mai înalte pentru a face față inundațiilor.

Actrița de comedie Jessica Kirson chiar o felicită: ”Excelentă idee @FLOTUS. Puteți să strângeți cu tocurile ruinele rămase”. Un alt internaut o avertizează pe Prima doamnă: „Nu este săptămâna modei de la Millano, Melania”.

În afară de încălțăminte, prima doamnă a fost criticată și pentru alte accesorii vestimentare, precum ochelarii care îi dădeau un look de aviator. „Se crede probabil la Top Gun”, prestigioasa școală americană de pilotaj, se arată într-un mesaj pe Twitter, în timp ce un alt utilizator @TheTommyJ411 se întreabă dacă Melania „va pilota avionul până în Texas”.

Soțul său, Donald Trump, era în schimb pregătit de intemperii, apărând fără cravată într-un trenci marca președinției și o pereche de ghete cu adevărat impermeabile.

În urma criticilor, la activitățile din Texas, Melania Trump a apărut încălțată cu pantofi sport.