DISTRIBUIȚI
People

Meghan Markle va răspunde întrebărilor lui Ellen DeGeneres într-un prim interviu acordat după îndepărtarea de Familia Regală britanică dar locul în care va avea loc întâlnirea este păstrat secret, arată Metro, scrie mediafax.

Cele două vedete s-au cunoscut în urmă cu doi ani la un adăpost pentru câini din Los Angeles și au păstrat legătura. Între timp, se pare că pregătesc un interviu despre despărțirea lui Meghan și a soțului său de Familia Regală.


Citește și :  SUA şi Franţa îşi vor evacua cetăţenii din oraşul chinez Wuhan

DeGeneres a mai apărat în trecut cuplul format din Meghan și prințul Harry: ”Văd că sunt atacați și nu e corect. Cei doi sunt cei mai realiști și mai empatici oameni, fac mult bine pentru lume”, a spus prezentatoarea.

O sursă din echipa The Ellen Show a arătat că interviul va avea loc într-o ”locație secretă” pentru că studioul ”prezintă prea multe probleme”.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron. Cei doi au anunțat la începutul lunii ianuarie renunță la rolurile de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii.

Citește și : Trump apare într-o înregistrare audio în care ar cere demiterea ambasadorului SUA în Ucraina