DISTRIBUIȚI
People

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a născut luni un băiat, potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, potrivit news.ro .

Copilul are o greutate de 3,9 kg, potrivit The Guardian. Amândoi se simt bine.


Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea.

Citește și : Juan Guaido ameninţă că ar putea cere o intervenţie militară a SUA în Venezuela

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Ultima data când Meghan Markle a participat la un eveniment oficial a fost pe 19 martie, când a semnat în cartea de condoleanţe pentru victimele atacului terrorist de la Christchurch.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Citește și : Warren Buffett: Un război comercial între SUA și China ‘ar fi rău pentru toată lumea’

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.

El va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.