DISTRIBUIȚI
People

Meghan Markle, care se va căsători în luna mai cu prinţul Harry al Marii Britanii, şi-a închis conturile de pe platformele de socializare Instagram, Facebook şi Twitter, a anunţat Palatul Kensington, scrie bbc.com.

Meghan Markle a luat această decizie pentru că nu mai folosise aceste conturi „de ceva timp”.


Markle avea şi un website de lifestyle, The Tig, pe care l-a închis în aprilie 2017, potrivit news.ro .

Palatul Kensington a transmis că fosta actriţă şi ambasadoare a Organizaţiei Naţiunilor Unite le este recunoscătoare tuturor persoanelor care i-au urmărit conturile pe aceste platforme de socializare.

Citește și : Emmanuel Macron a răspuns la criticile unor intelectuali şi asociaţii privind politica guvernului faţă de migranţi

Această decizie a fost luată după ce Markle şi prinţul Harry au făcut prima lor vizită oficială în Londra.

În decembrie 2017, contul de Instagram al lui Meghan Markle era urmărit de peste 1,9 milioane de persoane, iar cel de Twitter de 350.000 de persoane. Pagina ei de Facebook avea aproape 800.000 de aprecieri.

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în luna noiembrie şi se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi au o relaţie din iulie 2016.

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a afirmat că va renunţa la actorie şi că, odată cu rolul pe care îl va avea, îşi va concentra energia în cauze importante pentru ea. Deja este implicată în cauze umanitare şi apără drepturile femeilor în Organizaţia Naţiunilor Unite. Actriţa protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi în serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.