DISTRIBUIȚI
Reuters

Fostul ministru de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat că divorţează de soţia sa, Marina Wheeler, scrie The Guardian, potrivit news.ro .

Johnson şi Wheeler, ambii în vârstă de 54 de ani, au fost căsătoriţi timp de 25 de ani. Ei au făcut anunţul într-un comunicat comun după ce în The Sun au apărut informaţii conform cărora Johnson a fost infidel.


Citește și : Emisarul Naţiunilor Unite pentru Siria pledează pentru deschiderea unor ‘rute de evacuare voluntară’ din Idlib

În comunicatul trimis către Press Association de către un prieten de familie, cei doi susţin că au decis acum câteva luni că este în interesul lor să se separe.

„Am căzut de acord să divorţăm iar acest proces este în desfăşurare. Ca prieteni, vom continua să ne susţinem cei patru copii în anii următori. Nu vom comenta mai mult.”, se arată în comunicat.

Vestea separării vine într-un moment crucial pentru ambiţiile politice ale lui Johnson. El şi-a dat demisia în iulie după ce s-a opus planului pentru Brexit al prim-ministrului Theresa May şi de atunci a devenit principala voce critică a planului, existând zvonuri că el ar plănui să candideze pentru conducerea Partidului Conservator.

Citește și : Erdogan cere oprirea ostilităţilor în regiunea siriană Idlib; Putin se opune