DISTRIBUIȚI
European People's Party President Manfred Weber speaks during a press conference at the Foreign Press Club in Rome, Wednesday, Feb. 21, 2018. Weber met with Former Italian Premier Silvio Berlusconi. The three-time premier, who can't run himself because of a tax fraud conviction, is heading up a center-right coalition that hopes to retake power in March 4 general elections. (AP Photo/Domenico Stinellis)

Preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, a scris, sâmbătă, pe Twitter, că a avut o discuţie ”foarte bună” cu preşedintele Klaus Iohannis. Uniunea Europeană trebuie să-şi asume responsabilitatea şi la scară globală: avem şansa de a vorbi pe o singură voce”, susţine Manfred, potrivit News.ro .

„O discuţie foarte bună cu preşedintele Klaus Iohannis privind mandatul României la preşedinţia UE. De asemenea, UE trebuie să-şi asume responsabilitatea şi la scară globală: avem şansa de a vorbi pe o singură voce”, a scris Weber pe Twitter.


Citește și : Zidurile universității din Sankt Petersburg s-au prăbușit peste oameni – mai multe persoane dispărute (VIDEO)

Klaus Iohannis, care participă la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen, s-a întâlnit, sâmbătă, cu Manfred Weber, dar şi cu alţi lideri politici.