DISTRIBUIȚI
Daily Express

Cântăreaţa Madonna l-a criticat pe preşedintele Donald Trump pentru ”războiul pe care l-a inventat cu Iranul” astfel încât să le distragă americanilor atenţia de la procesul său de demitere (impeachment) în Congresul american, consemnează agenţia EFE, potrivit agerpres.

Ea a exprimat această părere marţi seară, în timpul concertului susţinut la Lisabona în cadrul turneului ”Madame X”. Madonna a lansat cu acest prilej şi o pledoarie în care a apărat drepturile comunităţii LGTBI şi ale migranţilor. După două ore şi jumătate de concert, ea s-a despărţit de public strigând: ”poporul la putere”.


Citeşte şi: Un avion de pasageri şi-a golit rezervoarele peste o şcoală din Los Angeles – VIDEO

În cel de-al doilea concert din cele opt pe care le susţine la Lisabona până pe 23 ianuarie, Madonna a interpretat şi un (cântec popular portughez) fado, în semn de recunoştinţă faţă de acest oraş care este pentru ea ”a doua casă”.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 61 de ani, a locuit în capitala portugheză din 2017 şi până anul trecut, stabilindu-se acolo după ce unul dintre copiii săi, pe care l-a adoptat, a fost primit la clubul de fotbal Benfica Lisabona.

Citeşte şi: Trump, FĂRĂ remuşcări: ‘Soleimani trebuia lichidat încă de acum 20 de ani!’

În cadrul actualului turneu, care se va încheia la finalul lunii martie, Madonna va susţine concerte şi în alte oraşe europene, inclusiv Londra şi Paris.