DISTRIBUIȚI
Naaju

Preşedintele francez Emmanuel Macron, primit la Kremlin, duminică, înainte de finala Cupei Mondiale, l-a felicitat pe omologul său rus Vladimir Putin pentru “desfăşurarea perfectă” a Cupei Mondiale, informează Le Figaro, potrivit news.ro .

“Vreau să vă felicit pentru performanţa frumoasă a echipei Rusiei (n.r. – participare în sferturile de finală), care a jucat cu mult curaj”, a spus Macron la începutul întâlnirii cu Putin. “Vreau să vă felicit şi pentru buna desfăpurare a evenimentelor, ca ţară organizatoare. Competiţia nu doar a fost urmărită de întreaga lume, ci întreaga lume a venit aici. Era o provocare ca totul să fie în condiţii de siguranţă şi o desfăşurare perfectă. Felicitări”, a adăugat Macron.


Citește și : Aproape două treimi dintre germani îl consideră pe Trump o mai mare ameninţare la pacea mondială decât Putin (sondaj)

La rândul său, Vladimir Putin a felicitat Franţa pentru calificarea în finala Cupei Mondiale. “Vrem trofeul”, a reacţionat Macron.

Putin şi Macron, alături de alţi şefi de stat, sunt prezenţi la finala Cupei Mondiale, în care Franţa întâlneşte Croaţia.