DISTRIBUIȚI

Doi „indivizi periculoşi” sunt căutaţi în legătură cu înjunghierea mortală a fostului canotor dinamovist care lucra ca bodyguard, Tudor Simionov, în Londra, pe 1 ianuarie, scrie BBC, potrivit news.ro.

Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat după ce a încercat să oprească mai mulţi indivizi care încercau să intre cu forţa la o petrecere din Fountain House pe Park Lane în Londra, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie. El a încercat să îşi apere colegii şi a fost înjunghiat mortal.


Citește și : Doi jihadiști americani, capturați de miliții siriene susținute de SUA

Poliţia Metropolitană i-a dat în urmărire generală pe Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani şi pe Nor Aden Hamada, în vârstă de 23 de ani.

O femeie a fost pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea justiţiei.

Inspectorul Garry Moncrieff a declarat: „Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt indivizi periculoşi care trebuie să fie prinşi”.

Doi dintre colegii lui Simionov, în vârstă de 29 şi 37 de ani, au fost de asemenea înjunghiaţi în altercaţie, precum şi o femeie de 29 de ani. Toţi au fost ulterior externaţi.

Shaymaa Lamrani, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată vineri de obstrucţionarea justiţiei, a informat Poliţia Metropolitană. Ea va depune mărturie ulterior.

Citește și : Caniculă extremă în Australia, temperatura medie națională a ajuns la 40 de grade

Un alt bărbat, fiul clericului musulman interzis Abu Hamza, Imran Mostafa Kamel, a fost pus sub acuzare pentru posesia unor arme de foc cu intenţia de a pune în pericol alte perosoane în legătură cu un incident care a avut loc tot la Fountain House, la câteva minute după crimă.