DISTRIBUIȚI

UPDATE: Câțiva angajați ai Alfa Bank au fost luați ostatici în sucursala din centrul Moscovei de către un atacator despre care se crede că are asupra lui un dispozitv explozibil, relatează presa locală, transmite și Russia Today.

Potrivit unui comunicat al forțelor de ordine, intrusul, care purta unforma unui restaurant cu livrare, a fost reținut fără incidente majore.


Poliția moscovită a răspuns unui apel telefonic de către un om aflat în interiorul unității bancare, care a transmis că un bărbat a intrat în clădire și amenință că aruncă totul în aer. Se presupune că cel puțin cinci persoane, angajați ai băncii, se află în sediu.

Citește și: SUA impun sancțiuni mai multor entități chineze

Ulterior, s-a stabilit că doar un om a mai rămas în bancă, iar acesta este ținut ostatic de către atacatorul rămas necunoscut până la această oră.

Sucursala Afla Bank este amplasată pe un bulevard aglomerat din centrul Moscovei. Forțele de ordine au demarcat rapid un perimetru de siguranță în zonă, iar negociatorii poliției au stabilit un contact inițial cu atacatorul.

Știre în curs de actualizare

Citește și: Un apropiat al lui BoJo este bănuit că a încălcat măsurile de izolare