DISTRIBUIȚI
Complex

Brandul de lux francez Louis Vuitton a anunţat că a donat un milion de euro pentru a veni în sprijinul copiilor ucraineni afectaţi de războiul purtat de Rusia în Ucraina, potrivit AFP, scrie agerpres.  

”Un milion de euro va fi donat imediat către UNICEF pentru a veni în sprijinul copiilor şi familiilor afectate de conflictul din Ucraina”, a declarat brandul de lux într-un comunicat, urmând exemplul altor iniţiative similare demarate de casele de modă Balmain, Balenciaga, precum şi de grupul de lux Kering.


Citește și : Un senator american cere ASASINAREA lui Putin

”Milioane de copii şi familiile acestora se confruntă cu un pericol imediat, astfel încât casa de modă îşi ia angajamentul să susţină intervenţia de urgenţă a UNICEF la faţa locului”, se mai spune în comunicat.

În plină Săptămână a Modei e la Paris, Federaţia franceză de haute couture şi modă a anunţat la rândul ei că membrii ei vor face ”donaţii prin intermediul HCR, Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi”

Citește și : Dmitro Kuleba spune că soldaţii ruşi comit VIOLURI în oraşele cucerite

”Sute de mii de persoane sunt nevoie să-şi părăsească locuinţele pentru a scăpa de bombardamente şi atrocităţile acestui conflict. Acest lucru ne obligă. De aceea am cerut tuturor membrilor noştri să-şi aducă contribuţia la operaţiunile de ajutorare a poporului ucrainean”, a declarat Ralph Toledano, preşedintele Federaţiei.

Peste 1,2 milioane de persoane au părăsit Ucraina de la începutul invaziei ruse, potrivit celor mai recente statistici ale ONU date vineri publicităţii.