DISTRIBUIȚI
The Times

Logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds, care este însărcinată, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că a avut principalele simptome de coronavirus şi că acum, după şapte zile de odihnă, se simte mai bine, scrie news.ro .

“Am petrecut ultima săpămână în pat, cu principalele simptome de coronavirus. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi mă refac”, a notat Symonds.


Citește și : Bilanțul pandemiei de COVID-19 în Spania

Ea postat şi un mesaj pentru celelalte femei însărcinate care s-ar putea confrunta cu o astfel de problemă, cu un link către un site cu informaţii despre infecţia cu coronavirus la femeile însărcinate şi familiile lor. “Să fii însărcinată şi să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Pentru celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să respectaţi cele mai actualizate recomandări care pentru mine au fost liniştitoare”, a notat logodnica premierului britanic.

Boris Johnson a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproximativ o săptămână şi vineri a anunţat că îşi prelungeşte carantina până când nu va mai prezenta simptome.

Citește și : Recesiunea provocată de coronavirus va fi ‘mult mai gravă’ decât criza din 2008 (FMI)

Potrivit The Guardian, Carrie Symonds s-a autoizolat de când Johnson a fost testat pozitiv. Premierul a rămas în izolare la reşedinţa din Downing Street, în timp ce Symonds, care în mod normal locuieşte împreună cu Johnson, a postat o fotografie cu ea în autoizolare la Camberwell împreună cu Dilyn, câinele său.

Johnson şi Symonds sunt logodiţi din februarie, când au şi anunţat că vor avea un copil.