DISTRIBUIȚI
bild

Un bărbat de 50 de ani a fost ţinta unei tentative de linşaj în oraşul său natal Bremen, în nordul Germaniei, fiind grav rănit de un grup de oameni care au crezut că-l recunosc dintr-un reportaj televizat despre un presupus pedofil, a anunţat poliţia germană, informează joi AFP, potrivit agerpres.

Bărbatul a fost agresat în apartamentul lui cu o asemenea violenţă încât echipele de salvare au crezut iniţial că zilele lui sunt numărate, potrivit unui comunicat al poliţiei, emis miercuri. Între timp, starea lui de sănătate s-a ameliorat.


Citeşte şi: Începe marele bal. Cupa Mondială de fotbal 2018 are fluierul de start în Rusia

Această tentativă de linşaj comisă de „un grup de mai multe persoane” a intervenit după difuzarea, marţi, la mijlocul zilei, a unei emisiuni televizate în care erau arătaţi jurnalişti care luau contact pe internet cu un presupus pedofil. În acest reportaj, jurnaliştii au prezentat comportamentul acestui bărbat ca fiind suspect. Atacatorii au crezut că recunosc locul şi pe bărbat, şi au decis să meargă la el pentru a face ei înşişi dreptate.

O anchetă a fost deschisă pentru tentativă de omor. La ora actuală, poliţia exclude că un pedofil ar locui în zonă. „Nimeni nu are dreptul să facă singur dreptate”, a subliniat poliţia.