DISTRIBUIȚI
Ljubomir Markovic

Liderul galeriei de fotbal Partizan Belgrad, Ljubomir Markovic, a fost executat cu şase focuri de armă pe o stradă din capitala Serbiei, lângă o benzinărie, potrivit news.ro .

Potrivit presei sârbe, asupra lui Ljubomir Markovic au fost trase, vineri seara, şase focuri de armă de către un grup de persoane încă neidentificate, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina.


Citește și : Zidul ‘virtual impenetrabil’ al lui Trump, uşor de tăiat cu un ferăstrău de 100 de dolari – VIDEO

Ljubomir Markovic, supranumit Kica avea 37 de ani şi era unul dintre liderii grupului de ultraşi Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi.

Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia şi o persoană foarte cunoscută poliţiei din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Prima dată când Markovic a intrat vizorul oamenilor legii a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morţii unui cetăţean francez, fan al echipei de fotbal din Toulouse, Bruce Taton.

Citește și : Un judecător federal blochează ordinul administraţiei Trump care cere potenţialilor imigranţi să deţină asigurare de sănătate

Atunci a primit 30 de ani de închisoare, dar sentinţa sa a fost ulterior redusă la 15 ani, fiind eliberat în 2017. Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 şi 14 ani.