DISTRIBUIȚI

Fostul vocalist al trupei Oasis şi unul dintre fondatorii săi Liam Gallagher a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare rănit la faţă după ce, spune el, „a căzut din elicopter” în acest sfârşit de săptămână, relatează luni EFE, potrivit agerpres.

Cântăreţul britanic, în vârstă de 48 de ani, a asigurat că a suferit un accident vineri 17 septembrie după ce susţinut un recital la festivalul din insula Wight, din Marea Britanie, unde a intepretat piese precum „Live forever”, „Supersonic” şi „Roll with it”.


Citeşte şi: Incendiu puternic într-o tabără de migranţi din Grecia – Black News

Pe Twitter, Gallagher a glumit pe seama presupusului său accident, comparându-se cu Keith Moon, bateristul decedat al trupei „The Who”, cunoscut pentru temperamentul său sălbatic, subliniind că poza îi va servi drept copertă la viitorul său album solo.

Fanii săi de pe Twitter s-au declarat nedumeriţi de postările muzicianului.

Unul dintre ei l-a întrebat despre înălţimea de la care a căzut, insinuând că artistul s-a împiedicat şi a căzut, probabil, după aterizarea elicopterului.

Liam Gallagher a răspuns ironic că elicopterul se afla la înălţimea de 30.000 de metri, când a avut loc incidentul.

Citeşte şi: Avion militar PRĂBUŞIT peste casele din Texas – Black News

Un alt fan l-a întrebat dacă există vreo înregistrare a accidentului, iar cântăreţul i-a răspuns că da, şi că se va afla „în viitorul său videoclip”, un răspuns care a primit sute de comentarii.

În 1991, Liam Gallagher a înfiinţat Oasis, unul dintre cele mai populare trupe de brit-pop ale deceniului, alături de colegii săi de liceu din Manchester -Tony McCarroll, Paul ‘Bonehead’ Arthurs şi Paul McGuigan – cărora li s-a alăturat mai târziu fratele său, Noel Gallagher.