DISTRIBUIȚI
The Flag Shop

Guvernul Letoniei a decis joi să prelungească până la 6 aprilie restricţiile de călătorie introduse pentru limitarea răspândirii COVID-19, transmite dpa, potrivit agerpres.   

În ţara baltică vor putea intra doar persoanele cu un motiv întemeiat şi care pot face dovada unui test negativ la COVID-19. Persoanele respective vor trebui să se înregistreze şi să intre în carantină la sosire.


Citește și : Prețul vaccinului Sputnik V a scăzut la jumătate

Regulile au fost introduse cu aproape trei săptămâni în urmă şi ar fi expirat la finalul zilei de 25 februarie. Totuşi, ele nu au afectat semnificativ numărul călătorilor, potrivit presei letone.

Din cauza pandemiei de COVID-19, numărul călătorilor către Letonia s-a redus oricum.

Letonia, care are o populaţie de 1,9 milioane de locuitori, face eforturi din toamna anului trecut pentru a reduce rata infectării cu noul coronavirus, deşi regulile mai stricte introduse la jumătatea lunii decembrie au condus la o relativă stabilizare a situaţiei epidemiologice.

Citește și : Doi oameni au murit de ANTRAX în Burkina Faso

De la începutul pandemiei, în Letonia au fost infectate cu noul coronavirus aproximativ 84.000 de persoane, dintre care 1.600 au fost cazuri fatale.