DISTRIBUIȚI

Actriţa Gina Lollobrigida, în vârstă de 95 de ani, nu a reuşit să obţină un mandat în Senatul Italiei la alegerile de duminică, transmite ANSA, potrivit agerpres. Ea mai încercase să devină membră a parlamentului de la Roma şi în 1999, tot fără succes, reaminteşte agenţia.

Avocatul ei, Antonio Ingroia, a declarat că vedeta, considerată cândva una din cele mai frumoase femei din lume, este „perfect lucidă”, deşi discernământul i-a fost contestat recent în instanţe, în procese de succesiune.


Citeşte şi: Fiona a ucis doi oameni în Canada; Florida şi Cuba se pregătesc deja pentru o altă furtună puternică – Black News

Lollobrigida a candidat pentru partidului Italia Suverană şi Populară în circumscripţia Latina din provincia Lazio, la sud de Roma. Ea a obţinut puţin peste 1% din voturi, pe lista liderului comunist Marco Rizzo.

Citeşte şi: Politicieni de dreapta salută victoria Giorgiei Meloni în alegerile din Italia – Black News

În localitatea construită înaintea celui de-al doilea război mondial ca omagiu pentru „Il Duce”, dictatorul fascist Benito Mussolini, victoria i-a revenit candidatei partidului de dreapta Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, care în urma alegerilor va deveni probabil prim-ministru.