DISTRIBUIȚI

La 11 zile după alunecarea de teren din Ischia, a fost găsit trupul ultimei persoane dispărute. Cadavrul pare să fie al ultimei femei care era dată dispărută, Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani , informează mediafax.

La începutul după-amiezii de marți, la capătul unor căutări lungi și complexe, un cadavru, care este încă în curs de identificare, a fost recuperat de pompieri în Casamicciola.


Citește și : Peste 6.700 de civili au fost ucişi în Ucraina de la începutul invaziei Rusiei (OHCHR)

Se crede că este vorba despre Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani, dar se așteaptă o confirmare.

Carabinierii din Ischia sunt cei care se ocupă de ceea ce ar putea fi ultimul și durerosul capitol al unei tragedii fără precedent în istoria recentă a insulei Ischia, notează La Repubblica.

În urma alunecării de teren, Salvatore, marea ei iubire, luase și el parte la căutările femeii. Destinul a vrut ca el, marinar de profesie, să fie departe de Ischia în orele tragediei. Alături de Mariateresa, el și-a pierdut sora, cumnatul și nepotul, care avea doar 22 de zile.

Mariateresa a lucrat într-unul dintre cele mai cunoscute baruri din Forio.

Citește și : Rusia a desfăşurat sisteme antirachetă mobile pe una din insulele Kurile

Așadar, numărul victimelor a ajuns la 12.

Acum 11 zile, ploaia torenţială a lovit portul Casamicciola Terme, una dintre localitățile din Ischia, declanşând inundaţii şi doborând clădiri.

La începutul acestui an, 11 persoane au murit în viituri produse în regiunea centrală Marche în urma ploilor torenţiale.