DISTRIBUIȚI

O replică a maşinii vorbitoare KITT din seria „Knight Rider” şi zeci de obiecte care i-au aparţinut lui David Hasselhoff au fost scoase sâmbătă la licitaţie, relatează dpa, potrivit agerpres.

Maşina a atras în jur de 30 de oferte la licitaţia online şi a fost vândută în cele din urmă cu 300.000 de dolari, conform site-ului de licitaţii online.


Citește și : Serviciul militar în Grecia va creşte de la 9 la 12 luni

Identitatea cumpărătorului nu a fost dezvăluită.

Maşina complet funcţională, care se află în Marea Britanie şi îşi aşteaptă noul proprietar, i-a aparţinut lui Hasselhoff însă nu a fost folosită în faţă camerelor de filmat în timpul producţiei seriei, a spus licitatorul.

Obiecte de îmbrăcăminte purtate de Hasselhoff în seria „Baywatch” s-au aflat printre articolele care au fost scoase la licitaţie, majoritatea fiind vândute pentru câteva sute de dolari.

Un prânz cu actorul şi cântăreţul a fost adjudecat pentru 9.000 de dolari, un preţ semnificativ mai mic decât cel estimat de 20.000 de dolari.

Faima lui David Hasselhoff a atins apogeul în anii 1980 şi 1990 când a jucat în seriale de succes. În calitate de cântăreţ, el este cunoscut pentru melodia „Looking for Freedom”.

Citește și: Olandezii NU mai au voie să iasă noaptea pe străzi

În ultimii ani, cariera actorului de 68 de ani a stagnat.

Hasselhoff a promovat „Licitaţia Hoff” pe Twitter şi Instagram aproape zilnic săptămâni întregi. El a afirmat într-un videoclip sâmbătă că intenţionează să doneze o sumă mare de bani pentru acţiuni de caritate.