DISTRIBUIȚI

Turneul de adio al legendarei formaţii rock americane KISS ia o pauză după ce basistul Gene Simmons a fost testat pozitiv pentru COVID-19, grupul fiind nevoit să amâne următoarele patru concerte, informează agenţia DPA, potrivit agerpres.

Vedeta rock în vârstă de 72 de ani este al doilea membru al trupei KISS care anunţă că s-a infectat cu noul coronavirus.


Citeşte şi: 32 de oameni au murit într-un accident rutier în Peru – Black News

Săptămâna trecută, colegul său de trupă, solistul Paul Stanley, în vârstă de 69 de ani, a anunţat pe Twitter că era „bolnav cu simptome de gripă” şi, deşi a fost ”testat în mod repetat negativ”, a ”fost testat pozitiv joi după-amiază”.

Diagnosticul lui Simmons a fost anunţat de grup marţi. El prezintă ”simptome uşoare”, a indicat KISS într-un comunicat publicat pe pagina de internet a formaţiei şi pe conturile de pe reţelele sociale.

”Formaţia şi echipa vor rămâne acasă şi se vor izola pentru următoarele zece zile, iar medicii au indicat că turneul ar trebui să poată fi reluat la 9 septembrie, la FivePoint Amphitheatre din Irvine, CA”, se precizează în comunicat.

După anunţul lui Stanley de săptămâna trecută, trupa a fost nevoită să amâne concertul pe care trebuia să îl susţină joi în Pennsylvania în cadrul turneului ”KISS: End of the World Tour”.

Citeşte şi: Un elicopter militar american S-A PRĂBUŞIT în Oceanul Pacific – Black News

În urma anunţului de marţi, concertele programate la Clarkston (Michigan), Dayton (Ohio), Tinley Park (Illinois) şi Milwaukee au fost amânate.

”Toate biletele achiziţionate anterior vor fi onorate pentru noile date ce vor fi anunţate. Mai multe informaţii vor fi trimise în mod direct prin e-mail către posesorii de bilete”, a precizat trupa.