DISTRIBUIȚI
AP

Liderul nord-coreean Kim Jong Un va sosi în Vietnam pe 25 februarie, înainte cu două zile de cel de-al doilea summit cu preşedintele american Donald Trump, ce va avea loc la Hanoi, a anunţat sâmbătă Reuters, care citează trei surse apropiate liderului de la Phenian, scrie Agerpres.

Trump şi Kim se vor întâlni în capitala vietnameză pe 27 şi 28 februarie, acesta fiind al doilea lor summit bilateral; în iunie anul trecut cei doi lideri au avut prima întâlnire bilaterală oficială, în Singapore.


Citește și : Moment istoric – Fortețele americano-kurde au cucerit ultimul teritoriu al jihadiștilor în estul Siriei

Kim Jong Un se va întâlni cu oficiali vietnamezi la Hanoi, au adăugat sursele respective, care au solicitat anonimatul ţinând cont de sensibilitatea subiectului reprezentat de deplasările externe ale liderului nord-coreean.

Kim va vizita platforma industrială de la Bac Ninh şi portul industrial Hai Phong. Preşedintele Vietnamului, Nguyen Phu Trong, se va întâlni cu Kim Jong Un înaintea vizitei pe care şeful statului vietnamez o va face în ţara vecină Laos.

Citește și : Conferinţa de securitate de la Munchen: Merkel apără relaţiile economice şi politice cu Rusia, ‘un partener’