DISTRIBUIȚI

Rapperul american Kanye West anunţă că renunţă la antisemitism, după ce l-a văzut pe actorul Jonah Hill în filmiul ”21 Jump Street”, relatează AFP , scrie news.ro

”Să-l văd pe Jonah Hill în 21 Jump Street mă face din nou să iubesc poporul evreu”, a anunţat el sâmbătă într-un mesaj postat pe Instagram.


Citește și : NATO îşi caută şef – iată care sunt candidaţii cunoscuţi până acum

”Nimeni n-ar trebui să-şi transforme furia pe unul sau doi indivizi în ură faţă de milioane de nevinovaţi”, afirmă el.

”Niciun creştin nu poate să fie calificat drept antisemit, ştiind că Isus este evreu. Mulţumec Jonah Hill, te iubesc”, conchide el.

Această declaraţie a fost primit cu circumspecţie.

”Nu merge aşa, Kanye. Răul a fost făcut. Seminţele urii pe care le-ai plantat au încolţit deja”, îi replică un utilizator pe Instagram.

Rapperul, cunoscut oficial sub numele de Ye, a şocat în ultimele luni printr-o serie de declaraţii antisemite şi a declarat de mai multe ori ”Îmi place Hitler”.

Acest lucru a determinat gigantul de echipament sportiv Adidas şi alte case de modă să-şi înceteze colaborarea cu el.

Ye a fost exclus de pe majoritatea reţelelor de socializare.

Adidas anunţa la începutul lui martie că se gândeşte ce să facă cu enormul stoc de produse Yeezy, după ce a pus capăt parteneriatului cu Kanye West în octombrie.

Citește și : Milioane de copii se confruntă cu un risc crescut de malnutriţie din cauza lipsei de fonduri

Faptul că nu vinde haine şi încălţăminte legate de rapper antrenează o pierdere de 1,2 miliarde de euro, anunţa grupul în rezultatele financiare din 2022.