DISTRIBUIȚI
Getty Images

Kamala Harris, vicepreşedintele american ales, a debutat pe coperta ediţiei de februarie a revistei Vogue , potrivit news.ro

În vârstă de 56 de ani, fosta senatoare de California, apare purtând un sacou negru, pantaloni asortaţi, un top alb şi tenişi, încălţămintea ei preferată. Fundalul reprezintă un omagiu adus comunităţii Alpha Kappa Alpha de la Universitatea Howard din care a făcut parte.


Citește și : Ocean Viking își reia operațiunile de salvare a migranților din Mediterană

Ediţia reviste cuprinde şi o a doua imagine cu Harris. Ambele au fost realizate de Tyler Mitchell, care a devenit în 2018 primul fotograf de culoare care a realizat o copertă Vogue. La acel moment, protagonista a fost Beyoncé. Mitchell a mai fotografiat-o pe Zendaya, pentru coperta numărului din mai 2019.

În articolul publicat, Kamala Harris vorbeşte despre cum vor aborda ea şi preşedintele ales Joe Biden problema pandemiei în primele 100 de zile de mandat. „Prima linie de abordare trebuie să fie controlarea acestei pandemii”, a spus ea. „Controlul asupra acesteia va fi un factor hotărâtor în a putea redeschide economia noastră”.

Deşi realizat înaintea evenimentelor din 6 ianuarie de la Capitoliu, Harris subliniază în interviu diviziunea care există în ţară, care a continuat să fie inflamată de preşedintele Donald Trump în timpul mandatului său.

Citește și : Gorbaciov speră că Joe Biden va prelungi Tratatul New START

Ea a reiterat că are o „mare responsabilitate” acum, având în vedere că este prima femeie vicepreşedinte al SUA, precum şi prima persoană de culoare şi cu origini asiatice care deţine această funcţie.

Despre relaţia cu Joe Biden, Harris a declarat că fostul vicepreşedinte are încrederea că ea va fi partenerul perfect pentru el.

Învestirea în funcţie a celor doi va avea loc pe 20 ianuarie.

https://www.instagram.com/p/CJ3moA_A-fZ/?utm_source=ig_embed