DISTRIBUIȚI
sursa: Inquam Photos/ stiripesurse.ro

Printre protestatarii ridicați de jandarmi, miercuri seară, în timpul manifestației din Piața Victoriei se numără și un jurnalist german, Paul Arne Wagner, au precizat, pentru MEDIAFAX, liderii manifestanților.

„Inca nu stim cati protestatari au fost ridicati de jandarmi, printre care si colegul nostru Paul Arne Wagner, si nici unde au fost dusi. Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept de a participa si a documenta aceste manifestatii democratice”, se arată pe pagina de Facebook a Passport Production, firmă care a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, în Teleorman.


Unul din liderii manifestanților din Piața Victoriei, Mihai Cristian Dide, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că jurnalistul german a fost ridicat de către jandarmi, alături de mai mulți protestatari, și dus la poliție.

Jandarmeria Capitalei a anunțat, miercuri seară, că șase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieței Victoria, au fost ridicați și duși la poliție pentru audieri. Anterior, alți doi manifestanți au fost amendați cu 4.500 de lei.