DISTRIBUIȚI
Getty/afp

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a anunţat vineri că a fost testat negativ pentru COVID-19, după anunţul că Donald Trump a fost testat pozitiv, reamintind importanţa măsurilor de precauţie pe care rivalul său republican în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie le ironiza, relatează AFP, potrivit agerpres.

”Sunt bucuros să anunţ că Jill”, soţia sa, ”şi eu avem teste negative pentru COVID-19”, a scris fostul vicepreşedinte al SUA, în vârstă de 77 de ani, după dezbaterea avută marţi cu Donald Trump. ”Sper că acest lucru vă va reaminti: purtaţi mască, menţineţi distanţa fizică şi spălaţi-vă mâinile”, a continuat el, anunţând totodată că îşi continuă campania electorală cu o deplasare în statul Michigan.


Citește și : Restricţiile de la începutul pandemiei au dus-o pe Merkel înapoi în timp: ‘Mi-am adus aminte de viaţa mea din RDG!’

Contracandidatul său se vede însă nevoit să-şi suspende campania electorală pe teren, potrivit unor oficiali ai Casei Albe, care afirmă că preşedintele Donald Trump prezintă ”simptome uşoare” de COVID-19, este optimist şi îşi desfăşoară activitatea din izolare.

Soţia sa, Melania, infectată şi ea cu noul coronavirus, a scris pe Twitter că are de asemenea ”simptome uşoare”.