DISTRIBUIȚI

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a felicitat-o joi după-amiază pe Nancy Pelosi, aflată la finalul mandatului de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, pentru rezultatele politice „istorice” , informează mediafax.

„Preşedintele Biden a felicitat-o pe Nancy Pelosi pentru performanţele istorice în funcţia de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor”, anunţă Casa Albă, potrivit CNN.


Citește și : Peste 50.000 de refugiaţi din Ucraina şi-au găsit de lucru cu forme legale în Germania

„Istoria îşi va aminti de Nancy Pelosi ca fiind cel mai important preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din istoria noastră. Toate acţiunile ei reflectă demnitate, o demnitate pe care o observă în vieţile cetăţenilor noştri. Datorită lui Nancy Pelosi, vieţile a milioane de americani sunt mai bune, chiar şi în districte reprezentate de politicieni republicani care au votat împotriva proiectelor ei şi care o critică prea des. Aceasta este Nancy – lucrează mereu pentru demnitatea tuturor oamenilor”, a afirmat preşedintele Biden.

Nancy Pelosi, preşedintele în funcţie al Camerei Reprezentanţilor, a anunţat joi după-amiază că după încheierea actualei legislaturi şi schimbarea majorităţii în favoarea Partidului Republican nu intenţionează să încerce obţinerea vreunui post de conducere în cadrul grupului parlamentar democrat.

Citește și : Nancy Pelosi va renunţa la preşedinţia Camerei Reprezentanţilor