DISTRIBUIȚI
Twitter

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, fostul vicepreşedinte Joe Biden, a început marţi ziua scrutinului cu o vizită la mormântul fiului său Beau, decedat în anul 2015 la vârsta de 46 de ani din cauza unui cancer cerebral, relatează agenţia EFE, scrie agerpres.

În dimineaţa răcoroasă a zilei alegerilor, Biden şi soţia sa, Jill, s-au oprit şi la biserica Sf. Iosif, în valea Brandywine, biserica la care el obişnuieşte să mergă pentru slujba de duminică atunci când se află la casa sa din oraşul Wilmington.


Citește și : 14 suspecţi au fost arestaţi după atacul terorist din Viena

Biden şi Jill au fost însoţiţi de nepoatele lor Finnegan şi Natalie. După o scurtă vizită la biserică, ei au mers la mormântul lui Beau Biden din cimitirul parohial.

În timp ce era procuror general în statul Delaware, Beau Biden a decis să meargă un an voluntar în războiul din Irak. Moartea sa l-a marcat pe Joe Biden, care adesea rememorează la interviuri şi mitinguri pierderea fiului său.

În cimitirul parohial al bisericii Sf. Iosif sunt de asemenea înmormântate defuncta soţie a lui Joe Biden, Neilia, şi fiica sa mai mică Naomi, decedate într-un accident auto în anul 1972, la puţin timp după ce el fusese ales senator.

Citește și : Trump promite să nu-şi proclame prematur victoria în alegeri

Joe Biden petrece ziua alegerilor în Pennsylvania, iar apoi va reveni la domiciliul său din Wilmington, unde va aştepta rezultatul scrutinului.