DISTRIBUIȚI
Daily Mirror

Jim Carrey a scăpat de acuzaţia de implicare în decesul fostei sale iubite, Cathriona White, şi nu va fi judecat, informează joi The Telegraph.

Actorul a fost implicat într-o luptă juridică după ce soţul lui White şi mama acesteia l-au dat în judecată acuzându-l că ar fi responsabil de moartea iubitei sale survenită în urma unei supradoze, în 2015, potrivit agerpres.


White, o cosmeticiană din Irlanda, care era căsătorită dar nu mai trăia alături de soţul ei, a fost în mod intermitent partenera de viaţă a lui Carrey între anii 2012 şi 2015. Ea a decedat la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa din Los Angeles în urma administrării unei supradoze de medicamente.

Citește și : Un incendiu forestier a mistuit aproape 1.800 de hectare de vegetaţie în sudul Chile

La aproximativ un an după moartea lui White, soţul acesteia, Mark Burton, şi mama tinerei, Brigid Sweetman, l-au dat în judecată pe Carrey pentru încălcarea Drug Dealer Liability Act – legea de responsabilitate a comercianţilor de substanţe controlate – şi de omor din culpă, cei doi susţinând că vedeta i-a furnizat lui White medicamentele care i-au adus moartea.

Carrey i-a dat la rândul său în judecată pe cei doi. În cadrul acestei acţiuni actorul a făcut referire la o situaţie în care White l-ar fi şantajat ameninţându-l că, în cazul în care nu va primi câteva milioane de dolari ”va apela la presă” şi va dezvălui că vedeta a infectat-o cu herpes. Avocatul actorului a explicat că acesta ”a cedat solicitărilor şi a rezolvat problema în privat cu Cat şi cu avocatul acesteia”, chiar dacă acuzaţiile lui White erau false.

Înregistrările medicale ale lui White şi rezultatele testelor efectuate s-au dovedit a fi false. White schimbase informaţiile de pe testul efectuat în 2011 de o prietenă a ei care era sănătoasă pentru a sugera că a fost infectată abia după ce a început relaţia cu actorul, precizează sursa citată.

Un purtător de cuvânt al lui Carrey a confirmat pentru The Hollywood Reporter că procesul a fost anulat la 25 ianuarie şi a precizat că ”Jim aşteaptă cu nerăbdare să îşi vadă mai departe de viaţa sa”.