DISTRIBUIȚI
Business Insider

Ministrul de externe britanic Jeremy Hunt, rămas în cursa pentru şefia Partidului Conservator împreună cu predecesorul său, Boris Johnson, a declarat că i-ar oferi acestuia un post într-un viitor cabinet pe care l-ar conduce, transmite Reuters, scrie agerpres.

Boris Johnson este favorit în competiţia pentru succesiunea Theresei May la conducerea Partidului Conservator şi a guvernului britanic.


Citește și : Rebiya Kadeer le cere liderilor G20 să facă presiuni asupra Chinei

Johnson şi Hunt se luptă pentru voturile celor aproximativ 160.000 de membri ai Partidului Conservator, învingătorul urmând să fie anunţat pe 23 iulie.

‘Bineînţeles, mi-ar plăcea foarte mult să-l am pe Boris în cabinetul meu’, a declarat Jeremy Hunt vineri, într-o adunare a membrilor de partid din Exeter, sud-vestul Angliei.

‘Boris este cineva cu un talent enorm … întotdeauna ar trebui să aibă un rol foarte mare în a împinge lucrurile mai departe’, a comentat el.

Citește și : Emiratele Arabe Unite (EAU) îşi reduc prezenţa militară în Yemen

Hunt a mai spus că ar lucra cu Johnson într-un guvern condus de acesta, dacă rivalul său va câştiga competiţia. ‘Îmi place munca mea de acum’, a adăugat Jeremy Hunt.