DISTRIBUIȚI
Irish Mirror

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (J-Lo) a introdus limba spaniolă la ceremonia de învestitură a noului preşedinte al SUA, Joe Biden, pronunţând ultimele versuri ale cântecului „This Land Is Your Land” în spaniolă, relatează EFE, potrivit agerpres.

„O naţiune, sub Dumnezeu, indivizibilă, cu libertate şi justiţie pentru toţi”, a spus J-Lo, care a interpretat cântecul „This Land Is Your Land” compus de Woody Guthrie şi devenit un imn naţional, patriotic şi antifascist.


Citește și : Donald Trump a plecat pentru ULTIMA DATĂ de la Casa Albă

Jennifer Lopez, newyorkeză de origine portoricană, a fost una dintre artistele invitate la ceremonie de învestitură a lui Joe Biden, care cu puţin înainte de miezul zilei a depus jurământul pe scările din faţa Capitoliului din Washington, devenind cel de-al 46-lea preşedinte al SUA.

J-Lo, care a introdus în premieră limba spaniolă la o ceremonie de învestitură a unui preşedinte american, a venit împreună cu soţul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, de origine dominicană.

Citește și : Franța vrea controale sanitare la frontierele din interiorul UE

Lady Gaga, care a interpretat imnul naţional, şi Garth Brooks, care a cântat „Amazing Grace”, au fost alţi doi artişti invitaţi la ceremonia desfăşurată în faţa uni mic public de invitaţi, fără tradiţionalele mulţimi din anii trecuţi, în contextul pandemiei şi pentru mai multă siguranţă după asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie.