DISTRIBUIȚI
CGTN Africa

Jeff Bezos, fondatorul şi directorul general al companiei Amazon, este „schimbat total”, dar este într-o formă „foarte bună” în pofida divorţului, afirmă apropiaţi ai omului de afaceri, care a anunţat că doreşte să menţină o relaţie de „prietenie” cu fosta soţie, scrie mediafax.

Jeff Bezos, în vârstă de 55 de ani, a anunţat în urmă cu câteva zile că divorțează de MacKenzie Bezos, în vârstă de 48 de ani, după o căsnicie de 25 de ani. Divorţul se va produce pe cale amiabilă.


Citește și : Un bărbat înarmat, împușcat mortal într-o școală din statul american Oregon

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, conform clasamentului Bloomberg, având o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a transmis prin Twitter, conform site-ului Vox.com, că vrea să menţină o relaţie de prietenie cu fosta soţie: „După o lungă perioadă de explorare a dragostei şi de separare de probă, am decis să divorţăm şi să continuăm vieţile ca prieteni. Am avut o viaţă extraordinară împreună ca un cuplu căsătorit şi vedem viitorul minunat ca părinţi, prieteni, parteneri în afaceri şi proiecte (…)”.

„Jeff rămâne concentrat şi implicat în toate activităţile Amazon”, a declarat Drew Herdener, purtătorul de cuvânt al companiei.

Directorul general Amazon s-a ţinut la distanţă de scena publică de când a anunţat, miercuri, divorţul de soţia sa, MacKenzie, şi de când au apărut informaţii despre relaţia pe care o are cu fosta prezentatoare tv Lauren Sanchez. „Când Jeff Bezos a mers la culcare duminica trecută, nu avea nicio idee despre săptămâna care urma”, a declarat o sursă citată de revista People. Şi Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, divorţează de soţul ei, Patrick Whitesell, impresar la Hollywood, după o căsnicie de 13 ani.

Citește și : Confruntări în oraşul-port yemenit Hodeida, în pofida armistiţiului

Înainte de anunţul divorţului, un apropiat a declarat pentru revista People că Jeff Bezos era „într-o formă foarte bună” la ceremonia Globurilor de Aur”. „Este un alt om, este total schimbat. Dar era într-o formă bună duminică seară, mai glumeţ şi mai flexibil decât este de obicei”, a explicat sursa citată. Jeff Bezos a fost văzut vorbind cu Laura Sanchez şi cu Patrick Whitesell, în vârstă de 53 de ani, la petrecerea organizată de compania Amazon după Globurile de Aur. „Jeff era într-o formă foarte bună şi se distra. Erau înconjurat de o mulţime de oameni. Lauren era acolo, dar nu a stat tot timpul cu Jeff. Era şi soţul ei acolo”, a precizat sursa.