DISTRIBUIȚI
Twitter

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a evocat ”posibilitatea” să aibă cancer de piele, după ce a fost supus unor examene dermatologice într-un spital la Brasilia, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Am pielea curată. Am pescuit mult timp la viaţa mea, am făcut multe activităţi. Posibilitatea unui cancer de piele există”, a declarat miercuri şeful statului presei, în faţa reşedinţei oficiale.


Citește și: Un elicopter militar S-A PRĂBUŞIT în Rusia! Ambii piloţi au murit!

Bolsonaro, care avea un pansament la urechea stângă, a anunţat că tocmai a fost supus unor examene la Spitalul Armatei din capitala braziliană.

Serviciul de presă al preşedinţiei a anunţat într-un comunicat că a fost vorba despre examene de rutină şi că preşedintele este ”într-o stare bună de sănătate”.

Jair Bolsonaro a vrut să liniştească şi a spus în glumă că, ”pentru moment, Hamilton Mourao este în continuare vicepreşedinte”.

El ar fi urmat să efectueze miercuri o vizită la Salvador de Bahia (nord-est), în vederea inaugurării unor lucrări de modernizare a unui aeroport, însă vizita a fost anulată cu o zi înainte.

Citește și: Secţiile de votare s-au deschis în UK. Alegerile sunt cruciale pentru Brexit!

Sănătatea lui Jair Bolsonaro, în vârstă de 64 de ani, provoacă îngrijorări, după ce a fost victima unui atentat cu arma albă în septembrie 2018, în plină campanie electorală.

Înjunghiat în abdomen, el a scăpat în viaţă şi a fost supus mai multr operaţii chirurgicale, ultima în septembrie, la un an după atentat.

Ales într-un mandat de patru ani, el a preluat funcţia în ianuarie.