DISTRIBUIȚI
Wall Street Journal

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost spitalizat din nou luni seara, informează presa locală, preluată de dpa, potrivit agerpres.

Şeful de stat în vârstă de 67 de ani era aşteptat la un eveniment politic la Brasilia, însă nu a mai ajuns. Portalul de ştiri G1 şi ziarul Folha de Sao Paulo au preluat de la purtătorul de cuvânt al guvernului, Fabio Faria, informaţia că preşedintele a ajuns la un spital militar, după ce a resimţit dureri abdominale.


Citeşte şi: Hunter Biden a ajutat la obținerea milioanelor de dolari pentru finanțarea unui program militar de cercetare biotehnologică din Ucraina – Black News

Soţia lui Bolsonaro, Michelle, a declarat ulterior că preşedintele se simte bine.

Bolsonaro a mai fost internat în ianuarie, la Sao Paulo, cu ocluzie intestinală, la fel ca în iulie anul trecut. El susţine că problemele sale de sănătate sunt consecinţa incidentului din timpul campaniei electorale din 2018, când a fost înjunghiat în abdomen.

Citeşte şi: Ucraina neagă că l-ar fi OTRĂVIT pe Abramovici – Black News

Un bărbat cu tulburări mintale i-a provocat atunci lui Bolsonaro răni grave, care au necesitat mai multe intervenţii chirurgicale.

Următoarele alegeri prezidenţiale din Brazilia sunt programate în octombrie, iar preşedintele va candida pentru un nou mandat.