DISTRIBUIȚI
AP

Fiica cea mare a preşedintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, care este şi consiliera liderului american, a calificat ca fiind „deplasată” întrebarea pusă de un jurnalist al NBC, care voia să ştie ce crede ea despre acuzaţiile lansate de mai multe femei împotriva locatarului Casei Albe, informează AFP.

Mai mult de zece femei l-au acuzat pe Trump de comportamente sexuale deplasate înainte ca el să fie ales preşedinte al SUA. Acesta a denunţat de mai multe ori „poveşti inventate”, conform agerpres.


„Le credeţi pe acuzatoarele tatălui dumneavoastră?”, a întrebat-o jurnalistul de la NBC într-un interviu difuzat luni.

Citește și : Germania : Comandantul poliţiei din Berlin a fost destituit din cauza unor erori şi scandaluri

„Cred că este cu adevărat deplasat să întrebi o fiică dacă ea crede în acuzaţiile aduse tatălui său pe care el le-a calificat în mod clar drept acuzaţii false”, a răspuns ea. „Nu cred că este o întrebare pe care o puneţi multor altor fiice”, a adăugat ea.

„Îl cred pe tatăl meu, eu îmi cunosc tatăl. Sunt fiica lui, cred că am dreptul să-mi cred tatăl”, a conchis ea.

La sfârşitul anului trecut, un grup de 54 de aleşi democraţi din Camera Reprezentanţilor a adresat o scrisoare Comisiei de control a Camerei, solicitând o investigaţie. „Nu putem ignora numărul femeilor care au formulat acuzaţii împotriva domnului Trump”, au scris ei.

La rândul său, Donald Trump a denunţat „poveştile inventate” ale femeilor care îl acuză de comportament sexual neadecvat. „În pofida miilor de ore pierdute şi a milioanelor de dolari cheltuiţi, democraţii nu au reuşit să demonstreze nici cea mai mică complicitate cu Rusia. Aşadar, ei se îndreaptă spre acuzaţii false şi poveşti inventate ale unor femei pe care nu le cunosc şi pe care nu le-am întâlnit niciodată. FAKE NEWS!”, a scris la acea dată Trump într-o postare pe contul său de Twitter.