DISTRIBUIȚI
Pixabay, SVRSilh

Liga Profesionistă de Fotbal din Serie A a decis ca o parte dintre meciurile din această etapă să nu se mai joace în acest weekend, deşi iniţial cinci partide ar fi trebuit să se desfăşoare cu porţile închise, sâmbătă a fost luată o nouă, anunță, sâmbătă, gazzetta.it, potrivit mediafax.

Meciurile nu se vor mai juca şi vor fi amânate pentru 13 mai.


Printre partidele amânate se numără şi derby-ul mult aşteptat, Juventus – Inter, primele două clasate în Serie A. În plus, meciurile Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-Spal şi Sassuolo-Brescia au fost amânate.

Citește și : Turcia afirmă că a distrus o ‘instalaţie de arme chimice’ în nord-vestul Siriei

De asemenea şi finala Cupei Italiei ba fi mutată la dată 20 mai 2020.

„Având în vedere succesiunea numeroaselor intervenţii de urgenţă făcute de Guvern pentru a proteja sănătatea şi siguranţa publică; preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Serie A anunţă că vor fi amânate următoarele partide din această sătămână din campionatul din Serie A TIM, iniţial propuse pentru a fi jucate cu porţile închise: Juventus-Inter, Milan-Genoa, Parma-Spal, Sassuolo-Brescia, Udinese-Fiorentina. Data de recuperare a meciurilor este miercuri, 13 mai 2020. Astfel, finala Cupei Italiei va fi programată pentru ziua de miercuri, 20 mai 2020”, anunță un comunicat de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal Italia, conform gazzetta.it.