DISTRIBUIȚI
RT

Vladimir Putin a luat parte la o ședință a Consilului de Stat din Perm, un oraș din arealul Munților Ural. Aleșii locali s-au mobilizat pentru descinderea „regală” a președintelui rus. Numai că o problemă estetică amenința decorul vizitei: conductele ruginite ale fabricii Morion, aflată în curs de reabilitare, relatează Ura.news, conform digi24.ro

Cum au decis autoritățile să camufleze conductele? Au desfășurat, între două clădiri, un banner uriaș, care ilustrează o șosea bine întreținută.


Inițial, s-a crezut că instantaneul alb-negru surprinde o arteră din New York. Ulterior, a ieșit însă la iveală că decupajul fotografic imortalizează o șosea din Beijing.

Citeşte şi: Hoţii şi-au făcut de cap în timpul uraganului. Magazinele au fost DEVASTATE – VIDEO

Bannerul a declanșat imediat un val de ironii pe rețelele de socializare, unde au fost postate mai multe imagini satirizând situația creată.

În replică, odată încheiată vizita lui Vladimir Putin, autoritățile le-au transmis un mesaj internauților, scris pe același banner: „Ei bine, ce-i în neregulă?”.

Până la urmă, potrivit sursei citate, pentru că bannerul, care bloca pasajul dintre cele două clădiri, putea produce o iluzie optică șoferilor neatenți, primăria din Permn a hotărât să îl vopsească în alb.