DISTRIBUIȚI

Israelul şi-a redeschis ambasada de la Kiev pentru a oferi servicii consulare câteva zile, pentru prima dată de la invazia Rusiei în Ucraina în urmă cu peste trei luni, relatează joi agenţia de presă israeliană TPS, potrivit agerpres.

Peste 80 de persoane au beneficiat marţi şi miercuri de servicii consulare la Kiev, iar altele au primit servicii consulare în oraşul Liov.


Citeşte şi: G7 va face ‘propuneri concrete’ pentru ‘creşterea presiunii asupra Rusiei’ – Black News

Ambasadorul Israelului în Ucraina, Michael Brodsky, a declarat joi că o prezenţă diplomatică israeliană la Kiev este foarte importantă pentru Israel şi reprezintă un alt semn al sprijinului ţării sale pentru Ucraina.

Personalul ambasadei Israelului a părăsit Kievul la sfârşitul lunii februarie. Echipa ambasadei a stabilit apoi un birou consular temporar la Liov.

Citeşte şi: Preşedintele ales al Columbiei şi preşedintele Venezuelei au discutat probleme legate de graniţă – Black News

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se va adresa joi Universităţii Ebraice din Ierusalim prin Zoom, în cel de-al doilea discurs adresat publicului israelian după cel din Knesset.