DISTRIBUIȚI
Fox 29

Un bărbat care a supraviețuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, se numără printre persoanele ucise în antenatul produs miercuri într-un bar din Thousand Oaks, California, informează postul BBC News, scrie Mediafax.

Telemachus Orfanos, 27 de ani, se numără printre cele 12 persoane care și-au pierdut viața după ce un individ a deschis focul în incinta unui bar din Thousand Oaks. Tânărul a supraviețuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, soldat cu 58 de morți și sute de morți.


Citește și : Atentat cu mașini-capcană în capitala Somaliei. Cel puțin 17 morți

„Este în mod particular ironic că, după ce a supraviețuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în orașul său natal”, a declarat tatăl său pentru publicația Ventura Country Star.

„Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau măsuri de control a armelor de foc”, a afirmat mama sa.

Cel puțin 12 persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au murit în urma atacului armat comis în barul Borderline Bar and Grill . Autoritățile au informat că suspectul a fost găsit mort înauntru.

Potrivit poliției, autorul atacului din California este un fost pușcaș marin despre care se crede că suferea de tulburare de stres post-traumatic.

Citește și : Un tribunal din Moscova a prelungit cu 3 luni arestul Carinei Ţurcan