DISTRIBUIȚI
CNN International
LONDONDERRY, NORTHERN IRELAND - JANUARY 19: PSNI officers stand watch over the remains of the car that was earlier hijacked and packed with explosives before being detonated outside Derry court house on January 19, 2019 in Londonderry, Northern Ireland. Dissident republicans are suspected to be behind the attack. (Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Trei adolescenți au fost uciși duminică seara într-o altercație care a avut într-un club din Irlanda de Nord în timp ce sărbătoreau Ziua de Saint Patrick, a anunțat luni poliția nord-irlandeză, relatează postul BBC, scrie Mediafax.

Serviciul de ambulanță din Irlanda de Nord a fost chemat duminică seara la hotelul Greenvale din centrul orașului Cookstown ca răspuns la informațiile conform cărora mai multe persoane au fost rănite, a transmis într-un comunicat serviciul de poliție nord-irlandez.


Citește și : Moscova recunoaște schimbarea denumirii fostului stat iugoslav Macedonia în Macedonia de Nord

Victimele sunt o adolescentă de 17 ani și doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, potrivit poliției, iar o altă fată de 16 ani se află ”internată în stare stabilă”.

”Din nefericire, pot să confirm că un al treilea tânăr a decedat în urma rănilor”, asistentul-șef al PSNI, Mark Hamilton, într-un comunicat.

Cauza exactă a producerii incidentului nu este momentan cunoscută, au fost ”informații privind o altercație la fața locului, iar cercetările inițiale au arătta că un număr mare de tineri așteptau să intre în club”, a adăugat Hamilton.

Citește și : Incident armat la Utrecht: Serviciile speciale turce adună informaţii (Erdogan)