DISTRIBUIȚI
Iratxe GARCIA PEREZ - 8th Parliamentary term

Lidera grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European (S&D), Iratxe Garcia Perez, a anunţat că a fost testată pozitiv la COVID-19, a relatat duminică politico.eu., potrivit agerpres.

”Voi sta izolată acasă în următoarele zile, pentru a mă vindeca”, a scris eurodeputata spaniolă pe Twitter.


Citeşte şi: Germania intenţionează să impună OBLIGATIVITATEA vaccinării pentru anumite categorii de angajaţi – Black News

”Nimeni nu este în siguranţă decât atunci când toată lumea este în siguranţă. Vaccinurile salvează vieţi!”, a adăugat ea.

Garcia Perez nu a precizat unde va sta în carantină.

Citeşte şi: Pe măsură ce restricțiile revin, ce moment mai bun pentru parlamentarii britanici să dezbată cuvântul lor (F)avorit? – Black News

Conform regulilor din Belgia, oamenii trebuie să stea în izolare 10 zile dacă sunt testaţi pozitiv la COVID-19. O regulă similară se aplică în Spania.

Belgia a înregistrat o medie la şapte zile de 1.565 cazuri de COVID-19 la 1 milion de persoane. Peste 74% din populaţie este vaccinată cu schema completă împotriva coronavirusului, dar există diferenţe mari între ratele vaccinării din diferitele regiuni ale ţării.