DISTRIBUIȚI
epa

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui nou episod de ploi torenţiale şi inundaţii care s-a abătut asupra oraşului Mosul din nordul Irakului, au anunţat sâmbătă autorităţile, citate de DPA, potrivit Agerpres.

Doi adulţi şi un copil au murit după ce nouă cartiere rezidenţiale din sudul Mosul au fost inundate în urma ploilor torenţiale, a indicat reprezentant al Apărării Civile, Mohamed Walid.


Citește și : Peste o sută de incendii de vegetaţie sunt active în nordul Australiei

Primarul din Mosul, Zoheir al-Araji, a declarat că prăbuşirea unui pod din districtul Qayara a provocat decesul unei persoane şi rănirea altor şapte.

Săptămâna trecută, peste douăzeci de persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale care au afectat mai multe regiuni de pe teritoriul ţării, conform Ministerului Sanătăţii.

Anii de conflicte din Irak au devastat infrastructura acestei ţări.

Oraşul Mosul, odată fortăreaţă a Statului Islamic, a fost recucerit de la miliţia extremistă în luna iulie a anului trecut, aminteşte DPA.

Citește și : Un reprezentant apropiat al lui Trump s-a aflat în contact cu Moscova pentru un proiect imobiliar (Dmitri Peskov)