DISTRIBUIȚI
Operation World

Echipele de intervenţie din India încercau luni să salveze un băiat de doi ani rămas captiv de aproape patru zile într-un puţ dezafectat din statul Punjab, informează AFP, potrivit agerpres.

Fatehvir Singh a căzut joi într-un puţ ce are adâncimea de 33 de metri şi diametrul de 23 de centimetri în timp ce se juca pe un teren aflat în proximitatea locuinţei sale, în districtul Sangrur, a declarat pentru AFP Vijay Inder Singla, membru în adunarea legislativă locală.


Citește și : Explozie provocată de o scurgere de gaze într-o primărie de lângă Roma – Zece răniți (VIDEO)

„Puţul era acoperit cu un sac de nisip, dar se pare că băiatul a mers peste el, a alunecat şi a căzut în interior”, a relatat oficialul indian.

Un elicopter al echipajelor de Urgenţe a fost pus la dispoziţia municipalităţii, iar mai multe macarale şi excavatoare au fost trimise la faţa locului, a adăugat el. Agenţii de intervenţie încearcă să insereze în sol un furtun cu diametrul de un metru în paralel cu puţul, pentru a ajunge la adâncimea la care se găseşte copilul.

Autorităţile nu au nicio informaţie despre starea în care se află băiatul.

În puţ au fost introduse un tub cu oxigen şi o cameră video. „Sperăm ca peste câteva ore să putem să îl reperăm pe băiat”, a declarat Vijay Inder Singla.

În 2006, un băiat de şase ani a fost scos în viaţă dintr-un puţ din statul Haryana, în apropiere de capitala ţării, New Delhi, după eforturi ale comunităţii locale, ce au durat 48 de ore. Salvarea lui a fost transmisă în direct de posturile de televiziune prin satelit.

În martie, un copil de un an şi jumătate a fost de asemenea salvat dintr-un puţ din Haryana după aproape două zile de eforturi.

Citește și : Cei doi candidaţi la primăria Istanbulului se vor confrunta în prima dezbatere televizată din aproape două decenii