DISTRIBUIȚI
dnaindia.com

Poliţia indiană investighează posibila folosire de hormoni de creştere într-un caz de trafic sexual, după arestarea a opt persoane acuzate de exploatarea unor copii în bordeluri din statul Telangana, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Unsprezece fete, inclusiv patru sub vârsta de şapte ani, au fost salvate din bordeluri în oraşul templu Yadagirigutta, unde era pregătite pentru a deveni prostituate, a spus miercuri un ofiţer de poliţie.


Citeşte şi: Un avion cu 100 de oameni la bord S-A PRĂBUŞIT în Mexic – VIDEO

„Traficanţii ne-au mărturisit că le-au administrat fetelor injecţii cu hormoni”, a spus Mahesh Bhagwat, un ofiţer de poliţie din oraşul Hyderabad, capitala statului, situată la circa 70 de km de Yadagirigutta.

„Este un caz clar în care vedem că fetele erau pregătite şi li s-au injectat medicamente pentru a arăta mai mari decât vârsta lor reală. Îl căutăm de asemenea pe medicul care le-a oferit medicamentele traficanţilor”, a spus el prin telefon.

Din numărul estimativ de 20 de milioane de fete şi femei care lucrează în industria sexului din India, 16 milioane sunt victimele traficului de persoane, conform organizaţiilor neguvernamentale.

Citeşte şi: Trump s-a răzgândit în privinţa Chinei şi măreşte taxa pe importuri