DISTRIBUIȚI
twitter

Cel puțin trei persoane au decedat, iar alte aproximativ zece au fost rănite, inclusiv câțiva jucători, în urma unor incidente violente înaintea unui meci de fotbal în capitala Hondurasului, Tegucigalpa, informează postul BBC News online, potrivit mediafax.

Incidentele s-a produs înainte meciului ce era programat să se desfășoare sâmbătă după-amiază între echipele Motagua și Olimpia.


Citește și : SUA: Manifestanţii ale celor două extreme la Portland; niciun incident major

Violențele au izbucnit după ce mai multe persoane au aruncat cu pietre în autocarul echipei Motagua, rănind trei jucători.

Suporterii celor două echipe s-au confruntat apoi în incinta și în preajma Stadionului Național din Tegucigalpa, după ce meciul a fost anulat de autorități.

„Trei oameni au murit și șapte au fost împușcați și înjunghiați. Unul dintre aceștia este un băiat. Trei dintre adulții răniți sunt în stare critică”, a declarat o purtătoare de cuvânt a unui spital local.

Citește și : Moscova nu a refuzat niciodată să discute cu Washingtonul despre Tratatul INF(ministrul rus al apărării)

Peste 10.000 de persoane se aflau în incinta stadionului în momentul izbucnirii violențelor. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene contra fanilor violenți, lucru care a provocat o busculadă.