DISTRIBUIȚI
Facebook

Un centru comercial din oraşul New York a fost evacuat luni, iar cel puţin două persoane au fost rănite, în urma unui incident armat în regiunea Hudson Valley, a anunţat poliţia americană, relatează site-ul agenţiei The Associated Press, potrivit mediafax.

Comandantul de poliţie Robert Hertman a precizat că incidentul a avut loc în apropierea unui magazin din mall-ul „Galleria at Crystal Run”, aflat la 113 kilometri de Manhattan.


Potrivit informaţiilor preliminare, un bărbat ar fi descărcat accidental o armă de foc, iar două persoane au fost rănite uşor, după ce fragmente de gloanţe au ricoşat din podea. Posesorul armei nu a fost deocamdată identificat.

Echipe de intervenţie SWAT şi ale FBI au fost trimise la locul faptei, iar investigaţia este în desfăşurare. Mai mulţi copii şi adulţi au primit asistenţă medicală după ce au suferit atacuri de panică în timpul evacuării din centrul comercial.

Autorităţile newyorkeze au mai precizat că, la ora locală 15.00, centrul comercial era aglomerat pe fondul cumpărăturilor dinaintea sărbătorilor de iarnă.