DISTRIBUIȚI

Cel puțin patru persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui incident armat produs sâmbătă în apropierea Palatului prezidențial de la Ciudad de Mexico, au declarat oficiali locali, informează agenția Reuters, scrie mediafax.

Președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador nu se afla în acel moment în Palatul prezidențial, fiind plecat în sud-estul Mexicului.


Citește și : Decizie absurdă a unui primar din Franţa: Le interzice locuitorilor să moară în weekend și în timpul sărbătorilor

Primele informații indică faptul că incidentul, care s-a produs într-o clădire situată în apropierea Palatului Prezidențial, a izbucnit în urma unei altercații între un individ înarmat și mai mulți locatari.

La scurt timp după ce individul a deschis focul la fața locului au venit mai mulți polițiști care l-au împușcat pe atacator.

Paramedicii l-au găsit mort pe atacator, dar și alte două persoane. O a treia victimă a decedat în urma rănilor suferite înainte să poată fi transportată la spital.

Citește și : 60 de gambieni au murit în naufragiul de miercuri al unei ambarcaţiuni cu migranţi în largul coastelor Mauritaniei (președinte)